streda, decembra 06, 2006

parkom


Je to čudné a choré, na tom sme sa zhodli. Prekročili sme medze zdravomyseľnosti, a alarm aj tak nezvoní. Vybili sa baterky..?

Možnosť voľby? Načo? Nie je to buď-alebo, ani jedno z dvoch. Kombinujeme možnosti ako sa páči. Každý podľa toho svojho. Jeme zmrzlinu s hranolkami, nosíme v zime minisukne, milujeme koho nemáme, máme koho nechceme. Víno kážeme, vodu pijeme. Ako z inej planéty. Materniské city miešame s partnerskou intimitou ako kávu s čajom. A potom sa nestačíme čudovať z výsledkov našich veľkolepých omylov. Sme takí zvyknutí mať presne to čo chceme, až sa nevieme rozhodnúť, pokiaľ o našu všemohúcnosť pri voľbe prídeme. Áno? Nie? Nevieme. Postavení pred dilemu radšej zájdeme za roh a tvárime sa nenápadne. Stali sa z nás zhýčkaní zbabelci. Stroskotávame na vlastnej rozmaznanosti ako decká ktorým sa nedostalo 5 cukríkov, ale len 4. Kam to spejeme.. Ale raz si nás tá dilema nájde. A potom už nebude úniku. Áno/nie, nič iné. Vyberieme nespávne. A bude neskoro. Prineskoro..

5 komentárov:

3/4 11:53 PM  

Paci sa mi, kam ti to mysli.

lussul 10:21 PM  

dakujem :)

sas 10:53 PM  

zaujímavý blog... odnášam si od teba pár zaujímavých myšlienok..asi si aj mne troška nastavila zrkadlo :( a dilemu mám, už ma našla, tak teraz to rozhodnutie...fakt sa bojím, ako to trafím.

lussul 5:43 PM  

neboj, ak sa tomu postavis vcas, tak trafis spravne, garantujem :)

-- kamikatze -- 2:19 PM  

kazde rozhodnutie je spravne, lebo je nase.
sice sa nam to niekedy nezda, ale tie nespravne odbocenia nas formovali do tej podoby aku mame dnes, spolu s tymi spravnymi.
a lutovat "keby som sa vtedy rozhodla inak" je len alibizmus, mozno by to bolo este horsie :)

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP