štvrtok, novembra 16, 2006

je mi zima

Ja už nevládzem. Naozaj absolútne vôbec. Takto to vyzerá keď veríte v svoje sny. Stále a stále dúfate, a v hĺbke duše cítite, že sa všetko na dobré obráti, a že váš život bude konečne vyzerať tak, ako si ho predstavujete vo svojich snoch. V tých najtajnejších, ktoré nikomu nepoviete, tak veľmi chcete aby sa stali skutočnosťou.

Teraz - dnes, aj včera, a aj predtým, stále dostávam pocítiť náraz svojej hlavy prepchatej ilúziami a nádejami o tvrdú skalu. Všetky ideály sa hnusnými zážitkami a skúsenosťami rozbijú na milión kúskov, stratia sa v nenávratne, a po chvíli dostatočne dlhej na regeneráciu sa opäť vytvoria, zhybridnené a zregenerované, silnejšie než predtým. Ľahšie rozbiteľné a dopad je čoraz bolestivejší a bolestivejší. Už to jednoducho nejde, len tak vstať, pofúkať rany a ide sa ďalej. Lebo už sa ďalej nejde, nedá sa ísť. Už treba volať o pomoc. Kričať, stále hlasnejšie a hlasnejšie, aby niekto počul, aby niekto vôbec vnímal. Registrovať prehliadané zúfalstvo. Kričať, z plných pľúc a na doraz, aby to vôbec donútilo konať. A u niekoho ani to nestačí.

Bolo ublížené. Mne..

5 komentárov:

Terra 4:08 PM  

ako tak citam, sa obavam, ze s nadejami a iluziami to bude stale horsie a horsie. tak u teba ako u mna. konanie sa nekona...z nejakeho blbeho principu, na ktory neviem prist.

natalie 5:03 PM  

ach, ako vam obom rozumiem

Pustovníčka 5:55 PM  

hm...pridavam sa do klubu ... tiez vstavam z bahna a stale do neho neustale padam ....kolobehy

swarovski 8:06 PM  

no, asi to je kalendarom, lebo vsetci okolo mna su na tom podobne, mna vratane... aspon mala utecha...

verco 3:12 PM  

bloncka, ja mam taky pocit,ako keby som ta poznala:) vsimli ste si, ze clovek si napise na blog skor to, co ho rozosmuti, ako to, ked je stastny? mozno preto ze ked sme stastni tak len tak ticho trpneme, aby to nic nepokazilo:) a ja si aj tak myslim, ze ked mi je na nic, ze sa to spravi. mozno sa klamem, ak ano tak sa este budem klamat taku dlhsiu chvilku, nech to nevyzera beznadejne:)
a dievcatko, tie iluzie raz pouzijes, neboj sa...

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP